Sweet Peas,
 
 
Som ni vet ar jag lika farsk som en nyponros pa dejting fronten. Jag ar lyckligt lottad. Jag sitter i ett hus med havsutsikt i Los Angeles, och dating utbudet ar ganska stort; det vill saga - mina valmojligheter ar storre an den rad av unga pojkar som jag gick pa lekis med. Det finns manga fordelar. Man kan dejta en, eller varfor inte tva, om dagen. Om man nu kanner for det. Sanningen ar ju som lyder - jag kommer ju inte vara singel i hela mitt liv, sa det ar ju lika bra att uttnytja det hela nu, innan det ar forsent. Men mina vanner, ojojojoj vad jag skrattat. Jag har skrattat sa jag gratit. Min Office manager ar singel ocksa, och vi skrattar ikapp varje dag pa jobber nar det kommer till vissa levande varelsers tillvägagångssätt. Kan handa att detta enbart ar jamforbart med datinglivet i USA, men här ar nagra tips for mina manliga vanner: 
 
  • Att vakna upp till ett text dar man ser en man i 30+ aldern som skickat en selfie pa sigsjalv alandes i sanghalmen klockan 10 pa morgonen far mig att vilja hamta hinken och hjalpa bakfyllan pa traven. 
  • Filosofin om att lagga ut en profilbild dar du och 3 andra män ar med funkar - sa lange du ar den snyggaste i bilden. Tyvarr ar fallet sällan sa. DET FUNKAR INTE. Besvikelsen ar sa stor nar vi inser att du ar personen med de mindre lyckligt lottade generna att chansen att vi ska digga dig ar minimal. Du har ju redan gett oss en anledning till varfor vi INTE ska ge dig en chans i denna ytliga värld - dina polare ar snyggare an du.  
  • Skrattar fortfarande. En av mina raraste vanner hade vid olika tillfallen en "jackpott kvall" (ni kan sjalva lista ut vad det innebar) och BADA respektive män vill dagen efter pressentera henne for mamma (ikladd kort-kort och gardagens smink). Kom igen. She's amazing, I know, men jag lovar att det innte finns en enda ekvation i varlden som leder till livslang karlek om detta ar din approach.  
  • C'mon. Trodde denna var sjalvklar. Men jag skrattar ofta sa jag grater. Allvarligt?? Min kompis ar pa en dejting app dar man swipar hoger och vanster hej vilt - och ratt vad det ar sa dyker det upp en bild pa en halvslak (den ar alltid halvslak - kanske for att lamna lite at fantasin, det tackar vi for i sadana fall) penis. Det. Ar. Inte. Ok. Slak, halvslak, hård, synlig genom tranings byxorna, upplagd som pa serveringsfat - mina vanner, det ar inte ok. 100% att vi skrattar sa vi grater och skickar bilden till minst 10 bekanta. However, om det nu ar sa att er innre rost fullstandigt vralar att ormen vill upp pa vita duken -  sa snalla, ta for i helsike av er strumporna, och stada upp i rummet forst. Finns inget varre an en naken kropp, med strumpor pa, i en smutsig lagenhet.  
That's all. Nedanfor ar en textkonversation fran herren som kande att det var en bra ide att ta en selfie alandes i sanghalmen. Att tillagga: Han ville gifta sig med mig pa studs, flytta till hans beach house i Bahamas, och skaffa ungar. Ni har nog hort om filmen "How to lose a guy in 10 days" - well, det funkar uppenbarligen inte pa denna varelse. 
 
 
 
//Love L

Kommentera

Publiceras ej